НАВИГАЦИЯ:

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Фирмата разполага с машина за дигитален печат върху хартии 80-250 гр.

HP9500n. Изключително подходяща за изработване на къси серии флаери, брошури, дипляни, книги. Благодарение на лазерната технология вашите изделия са защитени от износване и размазване. Пълен формат на отпечатъка 297х460 мм. Информация относно цени тук.
 
Експресно изработване на визитни картички. Нормални поръчки се приемат и изпълняват за 1 работен ден. В услуга на нашите клиенти предлагаме и експресно изпълнение в рамките на 1-2 часа.
Поддържат се на склад различни видове ефектни картони, подходящи за изработване на визитни картички.
Информация относно цени тук 

ПРОМИШЛЕН ЛАМИНАТОР

GMP SurelamPro-500 машината е подходяща за изработване на менюта за заведения. Ламинатът придава много добра завършеност на изделията. Използваните дебелини и различните видове фолиа за ламиниране ще задоволят изискванията и вкусовете ви.
Информация относно цени тук.

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ ВЪРХУ ТЕНИСКИ

DTG принтери за директен пълноцветен печат върху БЕЛИ, ЦВЕТНИ и ЧЕРНИ фанелки!
За пръв път японските принтери DTG предлагат реална алтернатива на ситопечата при малките тиражи и стават единственото професионално решение за пълноцветен печат на дори и 1 фанелка от тъмно или светло трико.
Революционна технология - новият DTG Kiosk HM1 печатa и с бяло мастило, на 1 пас, с покривност равна и дори по-добра от 1 удар бяло на ситопечат.

Direct-to-garment printing - директният печат върху готови текстилни изделия е техническа революция, започнала преди 2-3 години със създаването на първите такива машини. За изключително кратко време няколко фирми навлизат на този пазар, като първоначално повечето продават японските машини под своя марка, а после започват и разработка на собствени модели. Продадените в световен мащаб хиляди машини създават нов, растящ пазар на мастила и консумативи, който стимулира най-реномираните химически концерни да разработват все по-съвършени продукти в стремежа си да заемат по-предно място в предпочитанията на компаниите - разработчици на оборудване за текстилен печат. Така се стига до възможността да се печата с бяло мастило с пиезо-глави, изстрелващи капки с размер 5-10 пиколитра и работещи с реална резолюция 1440 dpi.

Ярки, наситени цветове, висока резолюция, висока скорост на печат, ценова ефективност и безброй нови възможности. Може да се печат фанелки, ризи, якета, джинси, суичъри, чанти, кърпи.

Процесът на работа включва първоначална обработка с праймер (в зависимост от вида на текстила - бял или цветен/тъмен). Печат на подготвеното изображение и последваща термообработка. Поради тези изисквания на технологичния процес се препоръчва използването на естествени материали (памучен/ленен текстил), за да се избегне прегарянето/пожълтяването на текстила. (Температурата на обработка е около 150-160 °С). Времето за изработване на една тениска (отпечатана едностранно) е от порядъка на 5-8 минути. Това позволява експресно изпълнение на вашите проекти. Виждате резултата веднага в процеса на работа. Информация относно цени тук.

12-ЦВЕТЕН ПЛОТЕР

Базиран на Design Jet технологията на HP. Работи с Dye мастила на водна база. Ширина на печат (в зависимост от медията) до 1116 мм. Изключителна устойчивост на цветовете при вътрешна употреба (над 200 години). Възможност за печат върху хартии, канаваца, самозалепващ винил, PVC фолио и други. Информация относно цени тук.

Предлагаме и довършителни услуги като поставяне на кабси и ламиниране на изображенията с устойчив PVC ламинат. Информация относно цени тук.